Welkom

Blije medewerkers, blije gasten! 

Hoe krijg je als organisatie tevreden gasten/klanten, die graag zaken met jou doen en loyaal zijn? Daar zorgen medewerkers voor, die met plezier en deskundigheid hun werk doen en lekker in hun vel zitten. 


Hospitality gaat vooral over mensen het gevoel geven dat ze welkom zijn, dat ze gezien worden. Vitality komt van 'Vida' = leven en gaat over bezieling, zijn wie je bent, doen wat je graag doet, in balans leven. Bij een organisatie die gastvrij en vitaal is, voel je je HARTelijk welkom, op je gemak, energiek. 
Hoe krijg je dat als bedrijf voor elkaar? Daar begeleid ik je graag bij met een praktisch stappenplan én met de implementatie. ACT staat voor doen. En voor praktijkgerichte Advies, Coaching en Training. 

Voor wie?
1. bedrijven die zich willen ontwikkelen als Gastvrije en Vitale organisatie, om zo succesvol te zijn en mee te kunnen bewegen met de tijdsgeest. 
2. mensen, die een nieuwe uitdaging zoeken en zich persoonlijk en professioneel verder willen ontwikkelen als Hospitality & Vitality coach, trainer e/o adviseur. Als zelfstandige of in het bedrijf waar je werkzaam bent. 

 
Initiatiefnemer Jacolien de Koning:

"In mijn gereedschapskist zit 22 jaar ervaring in advisering, training en coaching, uitgebreide expertise in HOSPITALITY, diverse opleidingen, cursussen, certificatie als HUMAN DESIGN GUIDE en recent als VITALITEITSCOACH.
In al die jaren heb ik veel bedrijven en mensen mogelijk begeleiden naar klantgerichter en gastvrijer werken. En telkens zie ik weer: wat je bent en geeft, dat krijg je terug. Wat je zaait, dat oogst je. Hoe kunnen medewerkers vol aandacht en respect deskundig met hun gasten/klanten omgaan, als ze dit zelf niet ontvangen? Als ze het niet 'voorgeleefd krijgen' van hun leidinggevenden/collega's? En andersom: als directie/leidinggevenden op deze manier met hun medewerkers omgaan, dan zijn de resultaten meestal ook prima! Mits oprecht: vanuit het hart. Dan stroomt het. Dat voel je direct als je ergens binnen komt: leeft het hier? Of is het 'een dooie boel'? Daaruit is vitaliteit ontstaan. De combinatie gastvrijheid en vitaliteit is een ijzersterke succesformule. 
Het is mij een grote eer en genoegen om bedrijven hierbij te begeleiden. Daarnaast is er nu een opleiding voor mensen die in hun eigen bedrijf de specialist, pionier, moodmaker, ambassadeur, trekker in gastvrijheid en vitaliteit willen worden. Of die, net zoals ik, als zzp'er bedrijven willen adviseren, coachen en trainen in hospitality & vitality.
Nodig mij uit in je bedrijf of kom naar mijn fijne werkplek in het Nationaal Landschap Centrum in Numansdorp (20 minuten onder Rotterdam). Welkom!"


Met ACT Hospitalilty & Vitality maken wij de wereld graag een beetje mooier, door te leven wie we zijn, met liefde voor de mens die wij zijn en die de ander is. We geven onze inzichten, kwaliteiten, vaardigheden, levens- en werkervaring door om bij te dragen aan gastvrije en vitale organisaties en mensen. 
Dit doen we met aandacht, respect, bezieling, openheid, professionaliteit. 


   

Copyright Jacolien de Koning © 2018.