JAC Training & Coaching

Be - YOU - tiful

Human Design Guiding:

Human Design wordt ook wel het systeem van differentiatie genoemd. Het laat zien hoe uniek je bent, op basis van jouw persoonlijke geboortegegevens. Je wordt je bewust van je conditionering/overlevingsmechanismen en krijgt bijzonder praktische handvatten hoe jij meer kunt leven wie je bent. Dat geeft veel zelfkennis en helpt je jezelf te accepteren  en van jezelf te houden. 

Als projector met milt autoriteit, 3/5 profiel en sfinx 1 zie ik jou graag en is het mijn grote plezier jou te ‘gidsen’.

Het is voor iedereen, jong en oud, die zich hierdoor aangesproken voelt. Het kan ook veel betekenen voor relaties, ouders, gezinnen, in werkverband of op school.

Eén consult kan je al op weg helpen, maar je kunt ook een coaching traject volgen of voor meer verdieping een gecertificeerde, transformerende workshop volgen ‘Living your Design’ van 5 dagdelen.

Uurtarieven particulier vanaf € 75 en zakelijk € 110, informeer voor vergoeding door werkgever of instanties. Als de kosten voor jou een belemmering zijn, kunnen we naar andere mogelijkheden kijken.