JAC Training & Coaching

Be - YOU - tiful

Human Design Guiding:

Human Design wordt ook wel het systeem van differentiatie genoemd. Het laat zien hoe uniek je bent, op basis van jouw persoonlijke geboortegegevens. Je wordt je bewust van je conditionering/overlevingsmechanismen en krijgt bijzonder praktische handvatten hoe jij meer kunt leven wie je bent. Dat geeft veel zelfkennis en helpt je jezelf te accepteren  en van jezelf te houden. Je zal merken dat je veel vaker leeft ‘wie je niet bent’, omdat de omgeving vaak harder aan je trekt en je jezelf daarin gemakkelijk kunt verliezen. Ook weer voor iedereen anders. Tegelijkertijd zijn de mechanismes voor iedereen hetzelfde.

Als projector met milt autoriteit, 3/5 profiel en sfinx 1 zie ik jou graag en is het mijn grote plezier jou te ‘gidsen’.

Human Design is voor iedereen, jong en oud, die zich hierdoor aangesproken voelt. Het kan ook veel betekenen in relaties, voor ouders en gezinnen, in werkverband of op school!

Eén consult kan je al op weg helpen, maar je kunt ook een coaching traject volgen of voor meer verdieping een gecertificeerde, transformerende workshop volgen ‘Living your Design’ van 4 dagdelen. Iedereen die meer over zijn of haar eigen Design wilt weten, zou deze basis workshop moeten volgen. Alle verdere verdieping is specifiek en zeker niet voor iedereen, maar ‘leven van je design’ gun ik alle mensen! 

Uurtarieven particulier vanaf € 75 en zakelijk € 115, informeer voor vergoeding door werkgever of instanties. Je kunt in ieder geval een kwartiertje gratis online duiding aanvragen. Als de kosten voor jou een belemmering zijn, kunnen we naar andere mogelijkheden kijken.

Nog even op een rijtje, je kan bij mij terecht voor:

  • kwartier online gratis duiding
  • consult of coaching traject online of persoonlijk
  • Living your Design workshop (gecertificeerd) in diverse vormen (zie agenda)
  • ‘Kennismaken met Human Design’ – workshop van ong. 3 uur
  • Human Design Huis –  samenwerkingsverband.